Gastenboek

Plaats een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Wegens veiligheidsoverwegingen slaan wij uw ipadres op 44.200.27.215.
Het is mogelijk dat uw reactie pas zichtbaar wordt na goedkeuring.
Wij behouden ons het recht voor om berichten aan te passen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Pelle uit Veendam schreef op 2 januari 2023
Hartelijk bedankt weer voor de goede zorgen met oudjaar van onze Pelle. Hij is heel blij met jullie en wij ook. Tot de volgende keer. Xx
Alle & Renee uit Kiel-Windeweer schreef op 7 februari 2022
Onze vorige hond hebben we een paar keer naar andere opvangadressen gebracht en die kwam er zonder uitzondering gestrest weer uit... Onze huidige 2 honden, beiden met een traumatisch verleden en daardoor snel nerveus, dus nooit meer naar een 'gewoon pension', maar naar de Vosseberg, dat met recht een hondenhotel heet. Beer en Lima stonden bij het ophalen jubelend te wachten. Geen spoortje stress! Navraag tijdens ons midweekje weg werd beantwoord met filmpjes van dollende honden. Echt een verademing. Dank Marianne!
Inez Kuijt uit Norg schreef op 7 augustus 2019
Gisteren hebben we onze honden Doedel en Dribbel opgehaald na 3 weken. Ze komen hier al jaren en ze hadden het weer fantastisch gehad. Ze gaan er vrolijk heen, rennen naar binnen, kijken niet meer om😁😅 en na 3 weken zijn ze nog even ontspannen en vrolijk. Het is voor hun ook vakantie zeggen we altijd. Ze worden perfect verzorgd en wij konden weer met een gerust hart op vakantie. We wonen 1 uur rijden ervandaan, dat is niet ver voor zoiets belangrijks als je hondenkinderen onderbrengen, maar al zou ik in Maastricht wonen dan gingen ze nog hierheen. Heel erg bedankt weer lieve Marianne, ook namens Doedel en Dribbel!!
Jolanda de Bruijcker uit Dieren schreef op 28 januari 2019
Als fokster van onze hond was de keuze snel gemaakt om gebruik te maken van haar hondenhotel. Wij een fijne vakantie en onze hond ook echt een vakantie gevoel. Altijd rustig naar de dieren en alles ziet er altijd erg netjes uit. Bovenal de reactie hoe onze hond elke keer reageert als we in de buurt komen van de boerderij en zodra marianne in beeld komt is voor ons reden genoeg.
Inez Kuijt uit Norg schreef op 7 mei 2017
Onze honden, twee labradors komen met veel plezier in dit hondenhotel. Nadat ik heel veel pensions had bezocht en nergens vond wat ik wilde, had ik meteen een goed gevoel bij Marianne. Ze gaat heel respectvol om met de honden en heeft veel kennis, je kan ook alles vragen aan haar. Ik ben heel moeilijk met mijn honden af te geven, maar bij haar weet ik dat ik me geen zorgen hoef te maken. Ik ben ontzettend blij met dit hondenhotel :).
Els uit Zwiggelte schreef op 5 november 2016
Wat een mooie website weer Marianne en wat zijn we vereerd dat Dimpleding prominent op de foto staat. Ik ben bij met jou opvang. Iedere keer een feest voor Dimple!

Klik hier om naar ons oude gastenboek te gaan om oudere berichten te lezen.

Bedankt voor je bericht in ons gastenboek.